Rise Nation
Sunday02/25
  • Mile High CLIMB
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Abigail O.
  • CLIMB
    10:00am - 10:30am (30 min)
    Lauren L.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Lauren L.
  • CLIMB // Missy Elliot + Meg Thee Stallion
    11:45am - 12:15pm (30 min)
    Abigail O.
Monday02/26
  • CLIMB + Core
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Abigail O.
  • CLIMB // Migos Monday
    8:00am - 8:30am (30 min)
    Abigail O.
  • CLIMB + Strength (Total Body )
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Tyler W.
  • CLIMB // Lil Jon & Friends
    12:30pm - 1:00pm (30 min)
    Melissa B.
  • CLIMB + Core // Monday Medicine
    5:45pm - 6:30pm (45 min)
    Gigi P.
  • CLIMB
    6:45pm - 7:15pm (30 min)
    Lauren L.
  • CLIMB + Strength (Total Body )
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lauren L.
Tuesday02/27
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Abigail O.
  • CLIMB
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Abigail O.
  • CLIMB + Core // Hoe Anthems (Lower Bawdy Focus)
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Maddie P.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Maddie P.
  • CLIMB
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Melissa B.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Tyler W.
  • CLIMB + Core
    7:30pm - 8:15pm (45 min)
    Tyler W.
Wednesday02/28
  • Advanced CLIMB
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Abigail O.
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Lauren L.
  • CLIMB // Saweetie + Latto + Cardi B
    8:15am - 8:45am (30 min)
    Lauren L.
  • CLIMB + Core
    9:00am - 9:45am (45 min)
    Maddie P.
  • CLIMB
    12:30pm - 1:00pm (30 min)
    Maddie P.
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Olivia S.
  • CLIMB
    6:45pm - 7:15pm (30 min)
    Olivia S.
  • CLIMB + Core // Hip Hop Humpday
    7:30pm - 8:15pm (45 min)
    Tyler W.
Thursday02/29
  • CLIMB // Throw Back Thursday
    7:00am - 7:30am (30 min)
    Tyler W.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Tyler W.
  • CLIMB + Core
    8:45am - 9:30am (45 min)
    Maddie P.
  • CLIMB // ThursGAY (LGBT+ Artist & Allies)
    6:00pm - 6:30pm (30 min)
    Maddie P.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    6:45pm - 7:35pm (50 min)
    Maddie P.
Friday03/01
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Olivia S.
  • CLIMB // Club Rise
    8:15am - 8:45am (30 min)
    Lauren L.
  • CLIMB + Core
    9:00am - 9:45am (45 min)
    Gigi P.
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Maddie P.
  • CLIMB + Core
    4:45pm - 5:30pm (45 min)
    Melissa B.
  • CLIMB // Freaky Friday
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Melissa B.
Saturday03/02
  • CLIMB + Strength (Total Body )
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Olivia S.
  • CLIMB // BOPS You Forgot
    10:10am - 10:40am (30 min)
    Olivia S.
  • CLIMB + Strength (Total Body )
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Abigail O.
  • CLIMB + Core // Disco vs. House
    12:15pm - 1:00pm (45 min)
    Maddie P.
  • CLIMB // Beginner Friendly!
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Maddie P.