Sunday06/20

  • Level 2 | The Climb

    9:00am - 9:30am (30 min)
    Dominic M.
  • Level 1 | Intro Class

    10:00am - 10:30am (30 min)
    Dominic M.
  • Level 2 | Old School Hits

    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Johnny D.
  • Level 1 | Old School Hits

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Johnny D.

Monday06/21

  • Level 2 | The Climb

    7:00am - 7:30am (30 min)
    Liam R.
  • Level 1 | Intro Class

    8:00am - 8:30am (30 min)
    Liam R.
  • Level 2 | The Climb

    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Dominic M.
  • Level 2 | The Climb

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Dominic M.
  • Level 1 | Intro Class

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Dominic M.

Tuesday06/22

  • Level 2 | The Climb

    6:00am - 6:30am (30 min)
    Johnny D.
  • Level 1 | Intro Class

    7:00am - 7:30am (30 min)
    Johnny D.
  • Level 2 | The Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Dominic M.
  • Level 2 | The Climb

    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Silvia K.
  • Level 3 | EXTREME | N/A First Time Climbers

    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Silvia K.
  • Level 2 | The Climb

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Silvia K.

Wednesday06/23

  • Level 2 | The Climb

    6:00am - 6:30am (30 min)
    Liam R.
  • Level 1 | Intro Class

    7:00am - 7:30am (30 min)
    Liam R.
  • Level 2 | The Climb

    8:00am - 8:30am (30 min)
    Silvia K.
  • Level 2 | The Climb

    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Silvia K.
  • Level 2 | The Climb

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Dominic M.
  • Level 1 | Intro Class

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Dominic M.

Thursday06/24

  • Level 2 | The Climb

    6:00am - 6:30am (30 min)
    Mario A.
  • Level 1 | Intro Class

    7:00am - 7:30am (30 min)
    Mario A.
  • Level 2 | The Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Silvia K.
  • Level 2 | The Climb

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Liam R.
  • Level 1 | Intro Class

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Liam R.

Friday06/25

  • Level 2 | The Climb

    6:00am - 6:30am (30 min)
    Dominic M.
  • Level 2 | The Climb

    7:00am - 7:30am (30 min)
    Dominic M.
  • Level 1 | Intro Class

    8:00am - 8:30am (30 min)
    Dominic M.
  • Level 2 | RNB Fridays

    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Miranda d.
    21 of 26 open
  • Level 2 | RNB Fridays

    5:00pm - 5:30pm (30 min)
    Liam R.
    21 of 26 open

Saturday06/26

  • Level 3 | EXTREME | N/A First Time Climbers

    8:00am - 8:45am (45 min)
    Silvia K.
    18 of 26 open
  • Level 1 | Intro Class

    9:00am - 9:30am (30 min)
    Silvia K.
    7 of 26 open
  • Level 2 | The Climb

    10:00am - 10:30am (30 min)
    Liam R.
    15 of 26 open
  • Level 1 | Intro Class

    11:00am - 11:30am (30 min)
    Liam R.
    13 of 26 open