Sunday02/28

  • LEVEL 2: Beyonce vs. Destiny's Child

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Cinzia B.
  • LEVEL 1: Base Climb

    10:30am - 11:00am (30 min)
    Colin K.
  • LEVEL 2: The Climb

    11:30am - 12:00pm (30 min)
    AJ F.

Monday03/01

  • LEVEL 2: The Climb

    6:30am - 7:00am (30 min)
    Zeke Z.
  • LEVEL 2: Beyonce vs. Destiny's Child

    7:30am - 8:00am (30 min)
    Cinzia B.
  • LEVEL 1: Base Climb

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Priscilla E.
  • LEVEL 2: The Climb

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Tyler W.

Tuesday03/02

  • LEVEL 1: Base Climb

    5:30am - 6:00am (30 min)
    Priscilla E.
  • LEVEL 2: The Climb

    6:30am - 7:00am (30 min)
    Allison T.
  • LEVEL 1: Base Climb

    7:30am - 8:00am (30 min)
    Isabel E.
  • LEVEL 2: The Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Allison T.
  • LEVEL 2: The Climb

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    AJ F.
  • LEVEL 2: The Climb

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Tyler W.

Wednesday03/03

  • LEVEL 2: The Climb

    6:30am - 7:00am (30 min)
    Zeke Z.
  • LEVEL 1: Base Climb

    7:30am - 8:00am (30 min)
    Priscilla E.
  • LEVEL 2: The Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 2: The Climb

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Isabel E.
  • LEVEL 1: Base Climb

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    LC C.

Thursday03/04

  • LEVEL 1: Base Climb

    5:30am - 6:00am (30 min)
    Brooke M.
  • LEVEL 2: The Climb

    6:30am - 7:00am (30 min)
    Isabel E.
  • LEVEL 2: The Climb

    7:30am - 8:00am (30 min)
    Priscilla E.
  • LEVEL 1: Base Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Isabel E.
  • LEVEL 2: BOOTY WERK

    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    AJ F.
  • LEVEL 2: The Climb

    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    AJ F.

Friday03/05

  • LEVEL 2: The Climb

    6:30am - 7:00am (30 min)
    Lance B.
  • LEVEL 2: Odesza, Illenium, & Gryffin

    7:30am - 8:00am (30 min)
    Priscilla E.
  • LEVEL 2: The Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 2: Hip Hop Happy Hour

    5:00pm - 5:30pm (30 min)
    Priscilla E.

Saturday03/06

  • LEVEL 3: Extreme

    8:15am - 9:00am (45 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 1: Base Climb

    9:30am - 10:00am (30 min)
    Zeke Z.
    2 of 18 open
  • LEVEL 2: The Climb

    10:30am - 11:00am (30 min)
    AJ F.
    0 of 18 open
  • LEVEL 2: The Climb

    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Lance B.
    7 of 18 open