Rise Nation
Sunday11/27
Monday11/28
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Rachel J.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:00pm - 5:30pm (30 min)
    Rachel J.
  • LEVEL 2: The Ascent
    6:00pm - 6:30pm (30 min)
    Abigail O.
Tuesday11/29
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Mariah G.
  • LEVEL 2: The Ascent
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Marisa Y.
  • LEVEL 2: The Ascent
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Rachel J.
Wednesday11/30
  • LEVEL 2: The Ascent
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Amy P.
  • LEVEL 1: Base Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Daniel J.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Rasheda G.
Thursday12/01
  • LEVEL 2: The Ascent
    6:15am - 6:45am (30 min)
    Abigail O.
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Amy P.
  • LEVEL 2: The Ascent
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Rasheda G.
    13 of 18 open
  • LEVEL 2: The Ascent
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Tess L.
    8 of 18 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Mariah G.
    10 of 18 open
Friday12/02
  • LEVEL 2: The Ascent
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Kathryn S.
    0 of 18 open
  • LEVEL 2: The Ascent
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
    5 of 18 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    1:00pm - 1:30pm (30 min)
    Daniel J.
    12 of 18 open
  • Mile High Climb
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Rasheda G.
    10 of 18 open
Saturday12/03
  • LEVEL 2: The Ascent
    8:30am - 9:00am (30 min)
    Tess L.
    0 of 18 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    9:30am - 10:00am (30 min)
    Mariah G.
    3 of 18 open
  • LEVEL 2: The Ascent
    10:30am - 11:00am (30 min)
    Marisa Y.
    0 of 18 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Daniel J.
    11 of 18 open