Rise Nation
Sunday09/25
Monday09/26
  • LEVEL 1: Intro
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Rachel J.
  • LEVEL 1: Intro
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Daniel J.
  • LEVEL 2: The Climb
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Laura P.
  • LEVEL 2: The Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Kathryn S.
Tuesday09/27
  • Queens of Pop: Level 1
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Mariah G.
  • LEVEL 2: The Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
  • LEVEL 2: The Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Marisa Y.
  • LEVEL 2: The Climb
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Marisa Y.
Wednesday09/28
  • LEVEL 2: The Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Amy P.
  • LEVEL 1: Intro
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Daniel J.
  • LEVEL 2: The Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Rasheda G.
Thursday09/29
  • LEVEL 2: The Climb
    6:15am - 6:45am (30 min)
    Gabrielle O.
  • LEVEL 1: Intro
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Kathryn S.
  • LEVEL 2: The Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
  • LEVEL 2: The Climb
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Tess L.
  • LEVEL 1: Intro
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Mariah G.
Friday09/30
  • LEVEL 2: The Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Catrina H.
  • LEVEL 2: The Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
  • Mile High Climb
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Rasheda G.
Saturday10/01
  • LEVEL 2: The Climb
    8:30am - 9:00am (30 min)
    Tess L.
    2 of 18 open
  • LEVEL 1: Intro
    9:30am - 10:00am (30 min)
    Mariah G.
    10 of 18 open
  • LEVEL 2: The Climb
    10:30am - 11:00am (30 min)
    Rachel J.
    10 of 18 open
  • LEVEL 1: Intro
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Catrina H.
    11 of 18 open