Rise Nation
Sunday08/07
Monday08/08
  • LEVEL 1: Intro Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Rachel J.
  • LEVEL 1: Intro Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Daniel J.
  • LEVEL 2: The Climb
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Laura P.
  • LEVEL 2: The Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Kathryn S.
Tuesday08/09
  • LEVEL 1: Intro Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Mariah G.
    4 of 17 open
  • LEVEL 2: The Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
    9 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Rachel J.
    9 of 17 open
  • MGK - Life in PINK: Level 2 Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Marisa Y.
    0 of 17 open
Wednesday08/10
  • LEVEL 2: The Climb
    6:15am - 6:45am (30 min)
    Kathryn S.
    9 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Amy P.
    4 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Daniel J.
    13 of 17 open
  • LEVEL 2: The Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Laura P.
    2 of 17 open
Thursday08/11
  • LEVEL 2: The Climb
    6:15am - 6:45am (30 min)
    Rachel J.
    1 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Mariah G.
    9 of 17 open
  • LEVEL 2: The Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
    16 of 17 open
  • LEVEL 2: The Climb
    4:30pm - 5:00pm (30 min)
    Tess L.
    10 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Daniel J.
    10 of 17 open
Friday08/12
  • LEVEL 2: The Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Abigail O.
    6 of 17 open
  • LEVEL 2: The Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tess L.
    9 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    1:00pm - 1:30pm (30 min)
    Daniel J.
    11 of 17 open
  • Mile High Climb
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Laura P.
    5 of 17 open
Saturday08/13
  • LEVEL 2: The Climb
    8:30am - 9:00am (30 min)
    Tess L.
    0 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    9:30am - 10:00am (30 min)
    Rachel J.
    9 of 17 open
  • LEVEL 2: The Climb
    10:30am - 11:00am (30 min)
    Clayton W.
    10 of 17 open
  • LEVEL 1: Intro Climb
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Catrina H.
    12 of 17 open