Rise Nation
Sunday09/25
  • LEVEL 2: The Ascent
    9:45am - 10:15am (30 min)
    Abigail O.
  • LEVEL 1: Base Climb
    10:30am - 11:00am (30 min)
    Olivia S.
  • LEVEL 2: The Ascent
    11:15am - 11:45am (30 min)
    Lauren L.
  • MILE HIGH CLIMB
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Abigail O.
Monday09/26
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Maddie P.
  • LEVEL 2: The Ascent
    8:15am - 8:45am (30 min)
    Maddie P.
  • LEVEL 1: Base Climb
    9:00am - 9:30am (30 min)
    Gigi P.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Lauren L.
Tuesday09/27
  • LEVEL 1: Base Camp (Rock Residency)
    6:45am - 7:15am (30 min)
    Taylor P.
  • LEVEL 2: Rock Residency
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Taylor P.
  • LEVEL 1: Base Climb
    8:15am - 8:45am (30 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 1: Base Climb
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Maddie P.
  • LEVEL 2: The Ascent
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Jason W.
Wednesday09/28
  • LEVEL 2: The Ascent
    6:45am - 7:15am (30 min)
    Abigail O.
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Lauren L.
  • LEVEL 2: The Ascent
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Lauren L.
  • LEVEL 1: Base Climb
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Joe R.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Olivia S.
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Olivia S.
Thursday09/29
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:45am - 7:15am (30 min)
    Olivia S.
  • LEVEL 2: The Ascent
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 1: Base Climb
    8:15am - 8:45am (30 min)
    Tyler W.
  • LEVEL 1: Base Climb
    5:00pm - 5:30pm (30 min)
    Joe R.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Taylor P.
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Abigail O.
Friday09/30
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Taylor P.
  • LEVEL 2: The Ascent
    8:15am - 8:45am (30 min)
    Lauren L.
  • LEVEL 1: Base Climb
    9:00am - 9:30am (30 min)
    Maddie P.
Saturday10/01
  • LEVEL 1: Base Climb
    9:45am - 10:15am (30 min)
    Taylor & Olivia ..
    1 of 30 open
  • LEVEL 2: The Ascent
    10:30am - 11:00am (30 min)
    Tyler & Silvia ..
    10 of 25 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    11:15am - 11:45am (30 min)
    Maddie & Gigi ..
    4 of 30 open
  • LEVEL 2: The Ascent
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Tyler & Danielle ..
    8 of 40 open