Rise Nation
Sunday02/25
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kwaku F.
  • CLIMB
    10:00am - 10:30am (30 min)
    Kwaku F.
  • CLIMB + Core // Ladies of the 80s πŸ‘‘
    10:45am - 11:30am (45 min)
    Courtney K.
  • CLIMB + Restore
    4:00pm - 4:45pm (45 min)
    Elizabeth W.
Monday02/26
  • CLIMB
    7:00am - 7:30am (30 min)
    Tate R.
  • CLIMB
    5:15pm - 5:45pm (30 min)
    Elizabeth W.
  • CLIMB + Strength // Melanin Monday πŸ‘ΈπŸΏ (Total Body )
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Maggie L.
Tuesday02/27
  • CLIMB
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Maggie L.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Maggie L.
  • CLIMB + Core // Drake + Ciara πŸ‘¨πŸΏβ€πŸŽ€πŸ‘©πŸΏβ€πŸŽ€
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Meg F.
  • CLIMB + Core
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Maggie L.
  • ADV CLIMB Mile High
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Chelsea R.
Wednesday02/28
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Maggie L.
  • CLIMB
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Crystal J.
  • CLIMB // Janet Jackson x Nelly πŸŽΆπŸ’―
    5:15pm - 5:45pm (30 min)
    Chelsea R.
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Chelsea R.
Thursday02/29
  • CLIMB
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Tate R.
  • CLIMB + Core
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Maggie L.
  • CLIMB + Strength (Lower Body + Core )
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Elizabeth W.
  • CLIMB
    6:15pm - 6:45pm (30 min)
    Elizabeth W.
Friday03/01
  • CLIMB + Strength (Upper Body + Core)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Courtney K.
  • CLIMB
    8:00am - 8:30am (30 min)
    Courtney K.
  • CLIMB // LINK x LOU Happy Hour Event
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Maggie L.
Saturday03/02
  • ADV CLIMB + Core // Hip Hop v DJ Battle 🎧
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Meg F.
  • CLIMB // Nicki vs Cardi πŸ‘‘
    9:15am - 9:45am (30 min)
    Meg F.
  • CLIMB + Strength (Total Body )
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Elizabeth W.
  • CLIMB
    11:00am - 11:30am (30 min)
    Elizabeth W.