Rise Nation
Sunday11/27
  • LEVEL 2: Club Bangers 🚨
    9:30am - 10:00am (30 min)
    Meg F.
  • LEVEL 1: Base Climb
    10:15am - 10:45am (30 min)
    Meg F.
Monday11/28
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Chelsea R.
  • LEVEL 2: The Ascent
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Chelsea R.
  • LEVEL 2: Rock Remixed 🀘
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Meg F.
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:15pm - 6:45pm (30 min)
    Meg F.
Tuesday11/29
  • LEVEL 2: The Ascent
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Tate R.
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Tate R.
  • LEVEL 2: The Ascent
    4:45pm - 5:15pm (30 min)
    Grace F.
  • LEVEL 1: RiRi vs Drake πŸ’Ώ
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Chelsea R.
  • LEVEL 2: RiRi vs Drake πŸ’Ώ
    6:15pm - 6:45pm (30 min)
    Chelsea R.
Wednesday11/30
  • LEVEL 1: Bad Bunny vs Daddy Yankee πŸ•ΊπŸ½
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Maggie L.
  • LEVEL 2: Bad Bunny vs Daddy Yankee πŸ•ΊπŸ½
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Maggie L.
  • LEVEL 1: Base Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Matthew S.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:30pm - 6:00pm (30 min)
    Meg F.
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:15pm - 6:45pm (30 min)
    Crystal J.
Thursday12/01
  • LEVEL 1: Base Climb
    6:30am - 7:00am (30 min)
    Tate R.
  • LEVEL 1: Base Climb
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Tate R.
  • LEVEL 2: The Ascent
    5:00pm - 5:30pm (30 min)
    Chelsea R.
    13 of 20 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Chelsea R.
    14 of 20 open
Friday12/02
  • LEVEL 2: The Ascent
    7:15am - 7:45am (30 min)
    Tate R.
    14 of 20 open
  • LEVEL 2: Jonas Brothers // Justin Bieber πŸ‘¨β€πŸ‘¨β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦
    9:30am - 10:00am (30 min)
    Maggie L.
    15 of 20 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Crystal J.
    15 of 20 open
  • LEVEL 1: Base Climb // FREE No Shower Happy Hour
    5:45pm - 6:15pm (30 min)
    Meg F.
    11 of 20 open
Saturday12/03
  • LEVEL 3: The Summit
    8:30am - 9:15am (45 min)
    Meg F.
    11 of 20 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    9:30am - 10:00am (30 min)
    Grace F.
    10 of 20 open
  • LEVEL 2: The Ascent
    10:15am - 10:45am (30 min)
    Maggie L.
    8 of 20 open
  • LEVEL 1: Base Climb
    11:00am - 11:30am (30 min)
    Crystal J.
    17 of 20 open